Tegelzetter

Kies de tegelzetter van TZS Bouwgroep voor al je tegelwerk! De TZS Bouwgroep heeft namelijk zeer ervaren tegelzetters in dienst die prachtig vakwerk afleveren.

Als je, je woning gaat verbouwen dan heb je vaak ook een tegelzetter nodig voor bijvoorbeeld het verzorgen van het tegelwerk in de badkamer en het toilet. Echter de tegelzetters van TZS Bouwgroep kunnen ook vloeren leggen en wanden bekleden van je keuken, garage en zelfs je terras. Zij werken met allerlei verschillende materialen. Denk daarbij aan keramische, natuurstenen of glazen tegels. De tegels leggen zij in specie of verlijmen deze aan het oppervlak. Je kan vervolgens kiezen uit verschillende kleuren voegen om het geheel mooi op elkaar af te stemmen.

Erkende tegelzetter van TZS Bouwgroep

Laat je wand en vloertegels zetten door de erkende tegelzetters van TZS Bouwgroep. Zij helpen je bij het samenstellen van je nieuwe vloer en wand in iedere ruimte van je huis. Zij hebben als doel ervoor te zorgen dat jij, je droom badkamer, toilet, keuken of terras krijgt met een perfect afgewerkte muur of vloer.

Bij de TZS Bouwgroep werken mensen die gespecialiseerd zijn in hun vak! Door ervaring en nascholing blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied.

Tegelzetter

Welke klussen doet TZS Bouwgroep?

De TZS Bouwgroep neemt kleine en grote particuliere klussen aan. Bij hun kan je altijd terecht voor kleine of grote verbouwingen of de renovatie van je badkamer, toilet of keuken. Maar ook voor je terras kan je bij TZS Bouwgroep terecht. De ervaren tegelzetters zorgen voor een egaal terras. De vakmensen van de TZS Bouwgroep hebben de beschikking over de nieuwste gereedschappen. Hierdoor wordt een fantastisch eindresultaat behaald!

Kortom; 

Bij de TZS Bouwgroep werken zeer ervaren en professionele tegelzetters. Zij zorgen voor een goede voorbereiding en leveren alle klussen tiptop op. Voor al het tegelwerk ben je bij hun dan ook aan het juiste adres!